Mutlaka İzlemeniz Gereken 10 George Clooney Film

Mutlaka İzlemeniz Gereken 10 George Clooney Filmi

Helsinki Gezi Rehberi: Bataklıklar Ülkesine Yolculuk: Bir Helsinki Güncesi

Content

Şehrin batı tarafında kalan bu karayolu ile bağlanmış adacıkta tıpkı Norveç’te yer alan eski köy yaşamına ait the girl şeyi bulacağınız bir müze var. Ayrıca burada çıplaklar kampı da varmış se?ora ben gittiğimde mevsim uygun olmadığı için kapalıydı. İsveç-Finlandiya gibi ülkelerde yaşayan insanlar resmen yiyecek empieza alkol ihtiyaçlarını bu gemilerden sağlıyorlar çünkü fiyatlar yarı yarıya fark ediyor. Tallinn’den Helsinki’ye gidiş için 18. 50 euro ödedim. Hafta sonu olduğu için biraz fiyat fark etti ama dönüşümü Helsinki’den pazartesi öğleden sonra yaptığım için tough luck Euro ödedim. Yolculuk yaklaşık 2, five saat sürdüğü için kabin ya de uma yatak almanıza gerek yok.

Neredeyse hepimizin tanıdığı ünlü Hollywood oyuncusu Geroge Clooney, kariyeri süresince 30’dan fazla filmde yer aldı. Gününüzü bu başarılı oyuncunun filmleriyle geçirmek isterseniz, onun filmografisindeki en ilgi çekici filmleri sizler için bir araya getirdik. Kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.

Senden Bana Kalan

Burayı özel kılan başka bir şey ise tren garı binası. Ünlü facultar Eliel Saarinen tarafından 1919 yılında inşa edilmiş ve 48 metrelik saat kulesi ile adeta bir sanat eseri adeta. Kaya Kilise’den çıktıktan sonra şehrin batısına doğru yürüyün ve Mechelingatan Caddesi’ne çıkın biraz kuzeye doğru ilerleyin. Aynı zamanda şehrin başka bir tarafını da görmüş olacaksınız. Burası batı sahiline yakın ve parklar, küçük kafeler ya da su sporları ile ilgilenenlerin kayıkhaneleri va. Parkın içinde Blue jean Sibelius Anıtı’nı göreceksiniz https://mostbet-giris-turkey.org/.

Döviz girişi sayesinde ekonomik açıdan rahatlama isteğiydi. İstenilen” “olmuş, güzel bir gelir kapısı açılmıştı. İlk başta yalnızca turistlerin oynamasına izin verilen kumar, Anayasa Mahkemesi’nin kararıyla Türk vatandaşlarına da serbest bırakılmıştı. Nereyi gezerseniz gezin dönüp dolaşıp buraya geleceksiniz. Hemen hemen bütün toplu taşıma araçları buradan geçiyor.

Şehre Gidecek Olanlara Özel Eskişehir Gezi Planı

Barris, hayatının kontrolünü tekrar ele almak zorundadır. Bazı çevrimiçi kumarhaneler, slot makinesi oyunları için daha yüksek geri ödeme yüzdeleri talep eder ve bazıları, web sitelerinde ödeme yüzdesi denetimleri yayınlar. Çevrimiçi kumarhanenin uygun şekilde programlanmış bir rastgele sayı üreteci kullandığını varsayarsak, baccarat gibi masa oyunlarının yerleşik bir kasa avantajı vardır.

  • Elbette, gitmeden hava sıcaklığına ve gittiğiniz mevsime göre eşyalarınızı belirleyin ama yağmurluk, réussi à geçirmeyen spor ayakkabı şart.
  • Ve bu, bir makine ücretsiz eğitim sistemleri, slot makinelerinde ücretsiz,” “ödeme sistemleri, belirli bir genel mevcudiyet empieza ayrıca hangi bonusların sunulduğudur.
  • Sık sık kumar oynayan ya da kumar bağımlılığı olan kişiye kumarbaz denir.
  • Hatta caddenin baş tarafında atı üzerinde heykeli var.

Özellikle liman bölgesinde kurulan yiyecek pazarında balık ekmek çeşitleri gayet iyi iş görüyor. Burada somon, hamsi, kalamar ve karides can yoldaşınız olacaktır. “Ben balık sevmiyorum. ” diyorsanız sizing hamburger öneriyorum se?ora Mc Donalds ya da Burger King değil.

Kumar Çok Eski Çağlardan Beri Hayatımızdadır Kumarın Ilk Vergilendirilmesi Ve Düzenlenmesi Milattan Önce 4 Yy’a Denk Gelir

Alexander Rusya’nın” “Finlandiya işgali sırasında yapılmış bir heykel. Daha sonra 1917 yılında bağımsızlığını kazanan Finlandiya bu heykeli yıkmak istemiş ama Çar’ın ülke için yaptığı reformlar yüzü suyu hürmetine bundan vazgeçilmiş. İzmir’in Bornova ilçesinde, daha önce 55 kez operasyon düzenlenip mühürlenen iş yerinde kumar oynarken yakalanan 50 kişiye 90 bin 950 lira idari para cezası uygulandı.

  • Danny Ocean ve ekibinin macera arayışları bitmek bilmiyor.
  • ABD 2006 yılında aldığı karar neticesinde artık internet ortamında ABD vatandaşlarının kumar oynamasını, pra yatırmasını engellemiştir.
  • İzmir’in Bornova ilçesinde, daha önce fifty kez operasyon düzenlenip mühürlenen iş yerinde kumar oynarken yakalanan 50 kişiye ninety days bin 950 genio idari para cezası uygulandı.
  • Bu akıllıca yapılırsa, boş zamanınızı sadece parlak bir şekilde büyütülebilirsiniz.
  • Söz konusu panoda, filmde Aydemir Akbaş’ın canlandırdığı “Sabri Abi” ile Ebubekir Öztürk’ün canlandırdığı “Ganyotçu” karakterlerinin fotoğrafları yer alıyor.

Pek çok komik olayın gerçekleştiği bu filmde, üç kaçkın, acımasız bir kanun adamı tarafından da takip edilmektedir. Las Vegasın neonlarla ışıklandırılmış kumarhanelerine girmeye hazır mısınız? Üstelik etkileyici salonlarının yanı sıra perde arkasında yaşanan tüm olumsuzluklara da şahit…

Tesla Model Y’nin Türkiye’de De Görebileceğimiz Yenilenmiş Versiy

Mark Wahlberg’in oyunculuk performansıyla beğeni topladığı filmde deneyimli aktöre Jessica Lange, Griffin Cleveland ve George Kennedy eşlik ediyor. Bir zamanlar Türkiye’nin önemli gelir kaynaklarından biri olan kumarhaneler sizce yeniden açılmalı mı? “Parası olmayan kumar oynamaz” diyen başbakan, bir nevi artan baskıları bertaraf etme niyetindeydi.

  • 90’ların sonunda artan intihar haberleri, faili meçhul cinayetler ve kara para aklama olaylarından sonra kumarhanelere karşı siyaset kulislerinde sesler yükselmeye başladı.
  • Kumar oynayanlar kâğıt oyunlarında olduğu gibi bizzat oyunun içinde yer alabilirler ahora da bahis oyunlarında olduğu gibi faaliyetin içinde yer almadan sadece para yatırabilirler.
  • Daha fazla bilgi için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.
  • Eğer sizde ?ok kolay benim gibi sırt çantalı gezenlerdenseniz büyük olasılıkla hostel seçeneğini düşüneceksiniz.
  • Yaz ayların tercihinizde -tabi kalacak yer ve ulaşım maliyetleri artacaktır- bunlara hazırlıklı olmalısınız.

Geminin restoran, kumarhane, kafe veya barlarında zaman geçirebilirsiniz. Unutmadan, biletinizi internetten almak daha avantajlı. Bir diğer önemli faktör, çalışan aynaların mevcududir. İnternetteki kumarhane kumarhaneleri yasaklanmıştır ve bu oyun projelerinin erişiminde olan şeyler.

Survivor Nefise’den “yarışmacılar Arasında Ilişkisi Olan Oldu Mu? ” Sorusuna Yanıt!

DUVAR – Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezleri sahibi Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen, gözaltına alındı. Tabi Helsinki’ye gelmişken birçok şubesini ziyaret ettiğim Hard Rock Cafe’ye uğramasam olmazdı. Burası bir ara sokak yani barlar kafeler sokağı gibi bir yer. Gündüzleri pek bir numara yok ama akşamları hareketleniyor ve güzel bir yer oluyor.

  • İçinde restoranlar, kafeler, barlar, gece kulüpleri, kumarhaneler ve freeshopların bulunduğu devasa gemiler.
  • Son zamanlarda çevrimiçi kumarhane’ler popüler olmuştur.
  • Filmler hakkında fazla detay vermek yerine sadece konulara değinmek daha mantıklı olacaktır.
  • Chuck Barris, büyüyen televizyon endüstrisi içinde genç, enerjik, daikkatini odaklayabilen ve kariyerinin zirvesinde biridir.

Kaçak yapılan duvarların yıkımı için belediyeye bildirimde bulunuldu. Kendisi ve hayatı ile ilgili soruları olan genç bir kadının bütün bunlarla yüzleşebilmek, kendisine ve aşka dair bütün sorularını/sorunlarını cevaplayabilmek için çıktığı… Hürriyet haberlerinden geri kalma, tüm aboneliklerini yönet ve abone ol. Turizm gündemine ilişkin haberlerin her gün mail adresinize gelmesi için abone olun.”

Helsinki İçin Bütçe

“Kağıt oyunları ile arası olanlar için, kumarhane temalı filmler the girl zaman için ilgi çekicidir. Özellikle online poker oyununun etrafından dönen filmler, oyunu bilenler için oldukça heyecan ve izlerken bile filmin içindeymiş hissi verir. Günümüze kadar çekilen ve kurmarhanede geçen en iyi 10 filmi sizlerle paylaşalım hemen. İzlemek isteyenler ya da bu tip movie arayanlar için bir öneri olur belki. Filmler hakkında fazla detay vermek yerine sadece konulara değinmek daha mantıklı olacaktır. Eğer soğuğa dayanıklıysanız kışın gidin se?ora ‘’Yok ben soğuk sevmiyorum!

  • Bu iyileştirmeler, başarılı sonuçlar için doğru seçim yapmaya değer.
  • Kaptan Billy Tyne önderliğindeki 6 kişilik ekip, uzun ve yorucu bir kılıçbalığı avından dönerler.
  • Robert De Niro, Sharon Stone, Joe Pesci ve James Woods gibi usta oyuncuların rol aldığı filmin yönetmeni Goodfellas’ ın yönetmeni de olan Martin Scorsese.
  • Konusu hemen yine aynı olan filmin orjinalinde, Open Sinatra ve Dean Martin gibi dönemim ünlü oyuncuları oynamıştı.

Edward Norton, Matt Damon empieza John Malkovich gibi kaliteli oyuncuların catalogo aldığı film, poker severlerin kaçırmaması gereken bir yapım. Şimdi dek izlemediyseniz eğer mutlaka öneriyorum size. Eski arkadaşı için yeniden poker masasına oturan Mike’ ın, sevgilisi ve bir kez daha başladığı poker kağıtlarıarasında kalmasını izliyoruz.

Fenomen Neslim Güngen Ve Eşi Gözaltına Alındı”

Hemen merkez fastuosidad istasyonunun karşısında yer alan Rakuuna Olut Caddesi’nde yer joe mekân iki katlı. Restoran ve kafe tarzında hizmet veren mekânın kendine offers biraları denenmeli. Tütkiye’de kumarhaneleri kapandıktan sonra, ‘‘ölüm korkusu’’ nedeniyle Karayipler’e kaçtığı iddia edilen Sudi Özkan, ‘‘Ben kumar bilmem, oynamam. Özkan, Houston’da Hürriyet’e verdiği demeçte, yurtdışındaki yeni yatırımlarını anlattı. Kumarda tüm parasını kaydeben bir adam yol kenarında ne yapacağını düşünürken, yanına bir arada yanaşır ve arabadan inen yaşlı hersker gence nasıl pra kazanacağını öğretmek istediğini söyler. Kaliteli bir yapım olan motion picture, fazla yormadan sonuna kadar sürükleyici bir biçimde devam ediyor.

  • Ayrıca hatırlayanlar olacaktır, filmlerdeki en iyi bikinili sahnenin kahramanı Ursula Andress’ te filmin kadrosunda bulunuyor.
  • Liman bölgesinde yer alan meşhur” “‘’My Helsinki’’ yazısının hemen önünde bulunan mekân gayet uygun.
  • Web sitemizdeki deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanıyoruz.
  • Resim müzesinden cadde boyu ilerlediğinizde karşınıza gotik tarzı ile kuleli bir bina çıkacak işte National Müze’desiniz.
  • Dünyadan sobre güncel haberler, Türkiye’den sondakika haberleri, ekonomi dünyasından en flaş gelişmeler için Hürriyet’in uygulamalarını kullanabilirsiniz.

Ailesi tatile giden Tayfun, evini mafya babalarına kiralar. Birçok kişi akşamları Tayfun’un evine gelerek illegal yollardan kumar oynar. Bir gün yaşanan bir anlaşmazlık sonucu bir kişi vurulur. Tayfun ve arkadaşları cesedi yok etmek için yola çıkar empieza macera başlar.

Orijinal İsmi: Confessions Of A Hazardous Mind

Pırlantacılar, galericiler… İzmir’in tüm elit insanları burada” yazılı pano bulunuyor. Hakkında, “kumar oynamak için yer ve imkan sağlamak” ile “mühür fekki” suçundan adli işlem başlatıldı. Üç arkadaş, hem hazineye hem sprained ankle de özgürlüğe kavuşmak için hapishaneden” “kaçma planları yaparlar.

  • Bazı akşamlar canlı müzik performansları oluyormuş ama ben denk gelmedim.
  • Bu oyunların ödeme yüzdesi oyunun kurallarına göre belirlenir.
  • Kumar oynanan mekanın duvarında asılı bulunan panoda Şafak Sezer’in başrolünü oynadığı “Kolpaçino” filmine atıfta bulunarak “İçerisi şampiyonlar lig.
  • ‘İyi Geceler İyi Şanslar’, 1950’lerin Amerikasında radyo-televizyon gazeteciliğinin ilk günlerinde geçen bir hikâyeyi konu alıyor.
  • Helsinki’de en çok turist göreceğiniz meydan burası.

Bilgileriniz sadece dimension cevap verme amacıyla kullanılacaktır. 1960’ların Adam Garner’ın başrolünde oynadığı ünlü TV dizisinden sinemaya uyarlanan motion picture, hafif fakat keyifli bir western olarak dikkat çekiyor. Şık ve hareketli Danny Ocean, tam bir aksiyon adamıdır.

Helsinki’de Yeme-i̇çme

Bu sırada da tartışmalar devam ediyordu çünkü kumarhanelerde çalışan yaklaşık 20 bin insan işsiz kalacaktı. Ayrıca kumarhane sahipleri, ülkeye gelen turist sayısının azalacağını söylüyorlardı. Haksız değillerdi çünkü kumarhaneler kapandıktan sonra ülkemize gelen turist sayısında büyük bir düşüş yaşandı. 90’ların sonunda artan intihar haberleri, faili meçhul cinayetler ve kara pra aklama olaylarından sonra kumarhanelere karşı siyaset kulislerinde sesler yükselmeye başladı.

  • İsveç-Finlandiya gibi ülkelerde yaşayan insanlar resmen yiyecek empieza alkol ihtiyaçlarını bu gemilerden sağlıyorlar çünkü fiyatlar yarı yarıya fark ediyor.
  • Bir bankada çalışan Dan, daha ?ok kumar oynayabilmek için, müşterilerin paralarını zimmetine geçirir.
  • Hafta sonu olduğu için biraz fiyat fark etti ama dönüşümü Helsinki’den pazartesi öğleden sonra yaptığım için 13 Euro ödedim.
  • Birçok kişi akşamları Tayfun’un evine gelerek illegal yollardan kumar oynar.
  • Sezonda yıldızlı otellerde konaklamak ciddi bütçe istiyor.

Ancak hile yaptığı ortaya çıkınca mafyayla başı derde girecektir. 2300’de defterlere girmiş olsalar da, kumarın tarihteki hemen her toplumda çeşitli şekillerde görüldüğü tahmin edilmektedir. Eski” “Yunan’dan Roma’ya, Napolyon’un Fransası’ndan Elizabethli İngiltere’ye, tarihin büyük kısmı şans oyunlarıyla ilgili hikâyelerle doludur.

İslam Dışındaki Dinler Geçmiş Zamanlarda Kumara Tolerans Göstermişlerdir Hatta Desteklemişlerdir

Kumarhane işletmecileri; mekanlarını Bulgaristan, Kıbrıs, Yunanistan gibi ülkelere taşıdı ve buralarda adeta bir turizm patlaması yaşandı. Tartışmalar altında kumarhaneler kesin olarak 1997’de kapandı. Mekanların kapatılması için verilen 6 aylık sürenin ardından da 11 Şubat 1998’de son kumarhanenin kapısına mühür vuruldu empieza ülkemizde bir devir kapanmış oldu.

  • Temppeliaukion Kirkko, İngilizce adıyla Rock Cathedral” “yani Kaya Kilise.
  • Burada somon, hamsi, kalamar ve karides can yoldaşınız olacaktır.
  • Tayfun ve arkadaşları cesedi yok etmek için yola çıkar ve macera başlar.
  • Bir gün oyun için en yaygın para bölümü Türk Lirası, ABD Doları, Euro, Rus Rublesi ve diğer dünya para işletmesidir.
  • Ayrıca, tüm eğitimlerin derlenme ve kumardaki noktalarındaki kumar projesinin planlarının bir seçimini yapılacak olan araçlara sahip olacaksınız.

Etrafında belediye sarayı, Helsinki Katedrali, Helsinki Üniversitesi ve Helsinki Başbakanlık binasının olduğu meydan ortasında yer alan II. Uzak Doğu lezzetleri için Mikonkatu 4 numarada yer alan Shanghai Cowboy yine önereceğim bir başka lezzet noktası olacaktır. Hemen senato meydanında yer alan mekân kahve kahvaltı için düşünülebilir. Mr. Fox ailesini beslemek için the girl akşam üç zengin çiftçiden tavuk, ördek ve hindi çalmaktadır.

Aynı Şekilde Büyük Kumarhaneler Bedava Içki Verirler Amaç Kumarbazları Sarhoş Edip, Kötü Kararlar Vermelerini Sağlamaktır

Los” “Angeles’ta maddiyate dayalı bir hayat süren fırlama Charlie, yıllardır uzak kaldığı babasının ölümü üzerine 3 milyon dolarlık mirastan yararlanacağını düşünerek hayal… Altı MIT öğrencisi kart sayımı konusunda uzmanlaştırılmıştır, Las Vegas’ın casino’larında milyonlar kazanmaya başlarlar. Ben Mezrich’in “Bringing Down the House” kitabınd… Kanada – İngiltere ortak yapımı olan filmde baş rolü Philip Seymour Hoffman, John Harm, Ian Tracey ve Minnie Driver paylaşıyor.

Ryan Stone ve Matt Kowalski uzay boşluğunda tamamen yanlız kalmışlardır. Birbirlerinden başka hiç bir dayanakları kalmayan ikili uzayın derinliklerinde kaybolur. Bu, doğrulanmış bir kumarhanede olması gerektiğin s?rf küçük bir listesidir.

İşte Bu Andan Itibaren Işler Çığrından Çıkmaya Başladı Empieza Film Burada Koptu

Kumar oynayanlar kâğıt oyunlarında olduğu gibi bizzat oyunun içinde yer alabilirler ya da bahis oyunlarında olduğu gibi faaliyetin içinde yer almadan sadece para yatırabilirler. Sık sık kumar oynayan veya kumar bağımlılığı olan kişiye kumarbaz denir. Kumar, ortaya para koyarak oynanan talih oyunudur. [1] Birden fazla kişi arasında rekabete dayalı bir şekilde oynanabildiği gibi, bir kişi tarafından bir oyun makinasına karşı da oynanabilir. Bir oyunda şahsi maddi varlıklarını (genellikle para) risk etmeye kumar oynamak denir. Owning Mahown filminde, kumar tutkusu giderek bir bağımlılığa dönüşen Serta Mahowny’in yaşadıkları anlatılıyor. Bir bankada çalışan Dan, daha fazla kumar oynayabilmek için, müşterilerin paralarını zimmetine geçirir.

  • Ben Nisan tarihleri arasında oradaydım, hava sıcaklığı en fazla 6-7 derece oldu.
  • Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu takip ediniz.
  • Çok sayıda kişi, borç batağına düştü ve aileler dağıldı.
  • Tüm çalışanlarına à toi sayfalarının, aynahanehanelerinin resmi kopyaları vardır.

Yaz ayları denilince bizde olduğu gibi dereceleri hayal etmeyin. Özellikle yaz aylarında yağmur yağışı fazla oluyor. Ben Nisan tarihleri arasında oradaydım, hava sıcaklığı en fazla 6-7 derece oldu. Bir gün içinde ankle rehab ebook kar yağdı hem güneş açtı, arkasından bir de yağmuru gördüm. Oralarda hayat ne kadar sakin olsa da hava en hareketli şey diyebilirim. Yaz ayların tercihinizde -tabi kalacak yer ve ulaşım maliyetleri artacaktır- bunlara hazırlıklı olmalısınız.

Buzullar Şehri: Helsinki

Uyuştucu dolu bir arabayla Todas las Vegas’ a doğru yola çıkan iki kahraman, yol boyuncu uyuşturucu kullandıklarında garip halisünasyonlar görüyordır. Nihayet Las Vegas’ a vardıklarında onları daha da garip maceralar bekliyordur. Dünyadan en güncel haberler, Türkiye’den sondakika haberleri, redovisning dünyasından en flaş gelişmeler için Hürriyet’in uygulamalarını kullanabilirsiniz.

  • Kanada : İngiltere ortak yapımı olan filmde baş rolü Philip Seymour Hoffman, John Damage, Ian Tracey empieza Minnie Driver paylaşıyor.
  • Ve en güzeli Daniel Craig yerine alıştığımız James Bond yüzü olan David Niven’ i izleyebiliyoruz.
  • Ancak hile yaptığı ortaya çıkınca mafyayla başı derde girecektir.
  • Yaz ayları denilince bizde olduğu gibi dereceleri hayal etmeyin.
  • Robert Luketic’in yönettiği filmin IMDB puanı 6. 8’dir.

Bu akıllıca yapılırsa, boş zamanınızı sadece parlak bir şekilde büyütülebilirsiniz. Milyonlarca oyuncunun güvendiği kumar hizmetlerinden biri de Pin Up Casino Türkiye. Bu oyun portalı Curacao’ları tarafından lisanslanmalı ve kullanıma yönelik olarak sunarlar.

Alanya Kiralik Rental Property – Tatil Için Kiralık 15 Yazlık Villa

Tabi bir Kuzey Avrupa ülkesinde olduğunuz için hayat pahalı. Avrupa’nın sobre pahalı şehirleri sıralamasında Oslo ilk sırada, Stockholm ikinci, Helsinki üçüncü olur. Size daha iyi hizmet sunmak, içerik ve reklamları kişiselleştirmek için çerezler aracılığı ile web tarama verileri topluyoruz. Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu takip ediniz. 1930 Chicagosunda Johnny Hooker (Robert Redford) üçkağıtçılık yolunda ortağı ve üstadı Luther Coleman (Robert Earl Jones) tarafından eğitilen çömez bir gençtir.

  • Pek çok Batı ülkesinde kumarhanenin lisanslı olması koşulu ile kumar oynatmak serbesttir.
  • Çalıştığı bankadan kovulan empieza eşi tarafından terk edilen Dan, kumar oynaya devam eder.
  • Yazı-turadan spor müsabakalarına kadar, bilinen tüm oyun ve spor türleri ile kumar oynanabilir.
  • Öte yandan, kumar oynatılan binada her defasında işletmeci” “olarak farklı isimlerin beyanda bulunduğu, jandarmanın da bu isimler hakkında işlem yaptığı belirlendi.
  • Ben nisan ayında kalın mont, bot, boyunluk ve sorseggiare ile sokaklarda gezerken onlar biraz güneş gördüklerinde ince taytlar ve yağmurluklar ile sokaklarda dolaşıyorlardı.

En İyi Motion picture dalında Oscar’an aday gösterilen The Cooler’ın yönetmen koltuğunda Wayne Kramer oturuyor. William H. Macy, Alec Baldwin ve Nancy Bello’nun rol aldığı filmin IMDB puanı 6. 9’dur. Baş rolünü Kevin Spacey, Kate Bosworth empieza Jim Sturgess’in paylaştığı 21 filmi 2008 yılında gösterime girdi.